Lingua Latina

Výuková videa - latina

STARTER Vydáno dne 13.12.2013

Ve spolupráci s Khanovou školou jsem pro Vás připravila několik videolekcí, které Vás provedou základní latinskou gramatikou.



Na podzim 2013 jsem zareagovala na výzvu Khanovy školy a připravila jsem pro své studenty několik výukových videí. Práce s grafickým tabletem mě zaujala natolik, že jsem se rozhodla vytvořit ucelený latinský videokurz. Věřím, že tyto krátké lekce budou užitečné nejen pro studenty dálkového studia středních zdravotnických škol, kterým je kurz primárně určen, ale všem studentům a zájemcům o latinský jazyk.

Budu Vám vděčná za připomínky k obsahu, případně za náměty k dalším videím. Prosím také o schovívavost, hlavně v případě technického zpracování videa, mějte na paměti, že jsem nenapravitelný technický antitalent.

Věřím, že časem umístíme videa nějak uceleně, zatím je najdete pod názvy jednotlivých lekcí na YouToube.com. Např. První deklinace, první konjugace, sloveso esse, druhá deklinace atd.

Další tvorbu výukových videí můžete podpořit svým hlasem zde: Hlas pro výuková videa



Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Výuková videa - podpořte nás!

Hlasujte pro latinská výuková videa a umožněte získat pro náš web finanční odměnu, díky které bychom mohli vytvářet další články. Za všechny hlasy děkujeme.
STARTER

Výukové video - Latinské předložky

Jako pátý díl latinského videokurzu jsem připravila přehled latinských předložek. V sedmi minutách se seznámíte s latinskými předložkami a způsobem jejich používání.
STARTER

Via latina I/III - kontrolní překlad

Třetí část první lekce učebnice Via latina. Kontrolní překlad slouží samoukům ke kontrole pochopení textu.

Komentáře k článku

Komentáře k článku jsou kvůli spambotům dočasně nedostupné.